Δελτία Τύπου

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

           Μετά το εκκωφαντικό μήνυμα που έστειλε το μισό εκατομμύριο Ελλήνων από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για ΜΗ ΧΡΗΣΗ του όρου «Μακεδονία» στην επικείμενη οριστική ονομασία του κράτους των Σκοπίων, επιβάλλεται η μετάδοσή του σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων πιστή στις καταστατικές Αρχές της προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού της για αποτροπή αποδοχής της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από το γειτονικό κράτος. Είναι συνεχής η επιδίωξη για διασφάλιση της Ιστορικής Αλήθειας και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες να συμμετέχουν στην υπέρτατη έκφραση ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι η δημόσια διαβούλευση.

Προσκαλούμε τους βουλευτές του κάθε Νομού να συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, να αφουγκρασθούν τη βούληση των πολιτών και να εκφράσουν τις θέσεις τους. Θα προκύψουν συμπεράσματα χρήσιμα για το μέλλον του τόπου, βγαλμένα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και πολιτισμένο διάλογο. Τα συμπεράσματα της δημόσιας διαβούλευσης θα ανακοινωθούν αμέσως μετά. Ελπίζουμε να ΜΗΝ λείπει ΚΑΝΕΙΣ βουλευτής. Η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη. Οφείλουν να συνταχθούν με τη βούληση του λαού!

 

          ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

  • Σάββατο 27 Ιαν. 2018, Κατερίνη, αίθουσα ΕΚΑΒΗ, ώρα 18:00
  • Κυριακή 28 Ιαν. 2018, Γρεβενά, αίθουσα Πολιτ. Συλ. ΠΙΝΔΟΣ, ώρα 12:00
  • Κυριακή 28 Ιαν. 2018, Σέρρες, θέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ, ώρα 19:00

 

Σας περιμένουμε!