Δελτία Τύπου

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις κινητοποιήσεις των μαθητών για την υπεράσπιση της Μακεδονίας από τις ολέθριες συνέπειες που διαφαίνεται να έχει η Πατρίδα μας από την «συμφωνία» των Πρεσπών. Οι μαθητές ξεσηκώθηκαν με αφορμή την άδικη αποβολή των μαθητών που συμμετείχαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον Γέρακα Αττικής. Τα πραγματικά αίτια του απρόσμενου αυτού ξεσηκωμού εντοπίζονται στην βαθιά πεποίθηση των μαθητών ότι το μέλλον της Ελλάδας, της Μακεδονίας και το δικό τους υποθηκεύεται ανεπιστρεπτί με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, η οποία αποτελεί ΚΙΝΔΥΝΟ για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή και οδηγεί σε ακρωτηριασμό της Πατρίδας μας.

Το μαθητικό κίνημα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας ξεκίνησε ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, χωρίς καμία μεθόδευση, με μόνο κριτήριο το ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ της νεολαίας που ένιωσε ότι πραγματοποιείται μεγάλη ΑΔΙΚΙΑ στην Πατρίδα μας. Από την πρώτη στιγμή οι μαθητές που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις βίωσαν τον ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ από ακραίες πολιτικές οργανώσεις, οι οποίες με απροκάλυπτα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ τρόπο έκαναν τα πάντα για να υποβαθμίσουν και να σπιλώσουν την πρωτοφανή πρωτοβουλία των μαθητών να διαδηλώσουν για τα δίκαια του μακεδονικού Ελληνισμού. Μοιράστηκαν προπαγανδιστικά φυλλάδια έξω από σχολεία, τα οποία προωθούν αναληθή και ανιστόρητο χάρτη που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά ξένες μυστικές υπηρεσίες το 1993 περί δήθεν ύπαρξη 3 Μακεδονιών, με  προφανή σκοπό να βλάψουν την Ελλάδα.

Επειδή δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς στην ΑΘΛΙΑ επίθεση που δέχεται το μαθητικό κίνημα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στην ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ και ΜΑΖΙΚΗ κινητοποίηση που εξαγγέλθηκε για την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018. Καλούμε όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, να συμμετέχουν και να στηρίξουν τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των μαθητών και είμαστε πεπεισμένοι ότι το μέλλον της Μακεδονίας θα μείνει σε Έλληνες που αγωνίζονται για το καλό της Πατρίδας.