Εκδηλώσεις Συλλόγων

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στη Γουμένισσα!

      Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του τμήματος της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας »ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ», την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ στο πολιτιστικό κέντρο της Γουμένισσας. Το κοινό που είχε κατακλύσει την αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου, είχε την ευκαιρία να απολαύσει κάλαντα, βυζαντινούς ύμνους αλλά και μελωδίες από το κλασικό ρεπερτόριο, συνοδευόμενα από αφήγηση ποιημάτων, που αναφέρονταν στις άγιες ημέρες που έρχονται, από μέλη της θεατρικής ομάδας »Θίασος των Ονείρων». Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Θανάσης Κάππας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης Αξιουπόλεως κ΄ Πολυκάστρου κκ Δημήτριος, ο Δήμαρχος Παιονίας κ.Γκουντενούδης Χρήστος, Αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, ο πρόεδρος της κοινότητας Γουμένισσας ,η υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου Παιονίας, ο Διοικητής του ΑΤ Γουμένισσα, ο Διοκητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας, ο Δασάρχης Γουμένισσας, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γουμένισσας,ο πρόεδρος της κοινότητας Γρίβας, επίτιμοι πρόεδροι του Συλλόγου,Σύλλογοι και φορείς της περιοχής μας, μέλη και φίλοι του Συλλόγου καθώς και πλήθος κόσμου.
Ακολούθησε γεύμα με τους χορωδούς στην ταβέρνα »Ο Γιώργος» στην κεντρική πλατεία της Γουμένισσας. Εκεί έγινε ανταλλαγή ευχών και ακολούθησε ένα όμορφο αποχαιρετιστήριο γλέντι, μαζί με τους επίσημους που με την παρουσία τους τίμησαν ακόμα μια πετυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου.